Muziek en Theater PDF Afdrukken E-mailadres

Regelmatig fotografeer ik bij muziekvoorstellingen en festivals. Op deze pagina vind je een kleine selectie hiervan. De albums openen in een nieuw scherm.

Foto's van de theatertour Angela en de Optigan, maart 2012 Stadstheater Zoetermeer. Klik op de foto om het album te openen.
Angela

Deze map bevat foto's van de voorstelling Mout en de zware jongens van Carolina Mout in het Werktheater Amsterdam (juni 2012). Klik op de foto om het album te openen.
carolina

Op de valreep in December 2011 een fotoreportage gemaakt backstage bij Mrs. Einstein bij de voorstelling Vuile Huichelaar 2 - Het zal je kind maar wezen in Theater de Kattendans te Bergeijk. Klik op de foto om het album te openen.
Backstage

Foto's van de theatertour Label van Angela Groothuizen (2011). Klik op de foto om het album te openen.
angela

In 2011 speelde Micheline haar theatertour La Musique. Klik op de foto om het album te openen.
La Musique

Tevens uit 2010 een aantal foto's van het hilarische meezingspektakel Vuile Huichelaar 2 met Saskia van Zutphen, Paulette Willemse e.a. Klik op de foto om het album te openen.
vuile huichelaar

In 2010 speelde Berget Lewis de voorstelling "Zoals ik ben" in diverse theaters. Klik op de foto om het album te openen.
berget

Ook in 2010 heb ik weer het North Sea Jazz Festival in Rotterdam bezocht. Bijgaand enkele foto's van o.a. Dee Dee Bridgewater, Trijntje Oosterhuis,
Berget Lewis en Candy Dulfter. Klik op de foto om het album te openen.
nsj

In 2009 en 2010 toert Mrs. Einstein rond met het programma Vuile Huichelaar. Onderstaande foto's zijn genomen in theater de Speeldoos in Baarn op 7 januari 2010.
Klik op de foto om het album te openen.
muziek

Onderstaande foto is genomen tijdens de voorstelling Soulcabaret van Lucretia van der Vloot. Zij toerde o.a. in 2009 en 2010 met dit programma door de
Nederlandse theaters. De foto's zijn genomen in Schouwburg Amstelveen en schouwburg de Kring in Roosendaal. Klik op de foto om het album te openen.
micheline

De belgische zangeres Micheline van Hautem tourt in 2008 met haar programma Chocolat door Belgie en Nederland. De zwart/wit serie van deze voorstelling is gemaakt
in een tilburgs theater. Ook in 2009 is Micheline van Hautem met haar programma Chocolat te zien. Deze foto's zijn genomen in de Lievekamp in Oss en het Koningstheater in
Den Bosch. Vervolgens nog een aantal foto's van de tour Nostalgia, genomen in het Parktheater in Alphen aan de Rijn en de stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Klik op de foto
om het album te openen.
micheline

In dit album diverse foto's van het North Sea Jazz festival 2009 in Rotterdam.
Artiesten in dit album: Duffy, Rachelle Ferrell, Raul Midon, Lizz Wright, Ruthie Forster en Silje Nergaard. Klik op de foto om het album te openen.
muziek

We beginnen met diverse foto's van het North Sea Jazz festival 2007 in Rotterdam.
Artiesten in dit album: India Arie, Sly Stone en Katie Melua. Klik op de foto om het album te openen.
muziek

 
Design by 99Theme
Copyright 2010 © Joomla