Julya Lo'ko PDF Afdrukken E-mailadres

Al een jaar of tien fotografeer ik de theatertours van Julya Lo'ko. Hier vind je de foto's van verschillende tours onder andere Oceans of music (met de Alessi Brothers),
Us (voor en achter de schermen) en Nomads. De albums openen in een nieuw scherm.

Eind 2011 wederom een speciale voorstelling; deze keer heeft Julya haar krachten gebundeld met Lilian Vieira en Izaline Calister in de theatervoorstelling Nomads.
Klik op de foto om het album te openen.
Nomads

Eind 2010 een speciale voorstelling van Message in a Bottle met deze keer in de hoofdrollen Julya Lo'ko, Micheline van Hautem en Lesley van der Aa.
December 2010 in het Laktheater in Leiden. Klik op de foto om het album te openen.
message in a bottle

In 2010 staat Julya samen met Erwin in het theater met de voorstelling Kroncong Baru. Klik op de foto om het album te openen.
kroncong baru

In seizoen 2009-2010 staan Julya en Erwin wederom in het programma Christmas, songs of love and joy. Deze foto's zijn genomen in Westlandtheater de Naald in
Naaldwijk en theater de Leest in Waalwijk. Klik op de foto om het album te openen.
poster1

In de loop der jaren werken Julya en Erwin met zeer markante muzikanten, maar in seizoen 2008 - 2009 gaan ze dan eindelijk met z’n tweeën op pad met Us.
Het is hun muzikale uitdaging!Voorstelling Us. Klik op de foto om het album te openen.
poster1

De bovenstaande foto, die voor de poster van de voorstelling Us is gebruikt, is door mij gemaakt.

In het seizoen 2006-2007 vraagt Julya de Alessi Brothers om samen het programma Oceans of music te maken waar ze mee touren door Nederland,Belgie en Frankrijk.
Klik op de foto om het album te openen.
alessi

Geregeld staan Julya en Erwin in het theater met hun programma Christmas, songs of love and joy.
In dit album zie je de foto's van de tour in 2007 met gastmuzikant Simon Gitsels. Klik op de foto om het album te openen.
christmas

 
Design by 99Theme
Copyright 2010 © Joomla